maanantai 4. helmikuuta 2019

NOPSA-hankkeessa uusia Hankehelmiä!


Sujuvien siirtymien kansallinen koordinointihanke Zoomi järjesti vuoden ensimmäisen hyvien käytänteiden asiantuntija-arvioinnin 28.1. Helsingissä. Arvioinnissa NOPSA-hankkeeseen saatiin kaksi uutta hankehelmeä Konekerho ja Uraohjausosaajan osaamismerkki.



Zoomi verkostossa syntyneiden hyvien käytänteiden arviointiin käytetään kaksivaiheista Arjen arkki –arviointimallia, joka on alun perin kehitetty Belgiassa ESR-hankkeiden arviointiin, http://arjenarkki.fi/sites/default/files/attachments/good_practices/hyva-kaytanto_arviointimalli-zoomi_0.pdf. Asiantuntija-arviointi on toinen vaihe, jonne edetään ensimmäisen vaiheen, vertaisarvioinnin, kautta. Tällä kierroksella arvioitavana oli neljä NOPSA-hankkeessa kehitettyä sujuvan siirtymän mallia. Tampereen seudun ammattiopiston (TREDU) ja Tampereen ammattikorkeakoulun (TAMK) kehittämä Konekerho sekä Hämeen ammattikorkeakoulun ja Tampereen ammattikorkeakoulun ammatillisten opettajakorkeakoulujen kehittämä Uraohjausosaajan osaamismerkki saivat asiantuntija-arvioinnissa Hankehelmi-maininnan. Lämpimät onnittelut kaikille kyseisten mallien kehittäjille ja niiden pilotointeihin osallistuneille! Mahtavaa!

Hankehelmet ja kaikki muutkin valtakunnallisesti hyödynnettäviksi suositeltavat NOPSA-mallit kuvataan kevätlukukauden aikana Arjen arkki Menetelmäpankkiin. Nyt hankehelmiksi valitut löydät osoitteilla:

 

Valtakunnallisesti hyödynnettäviksi suositeltavat mallit ovat esillä myös levitysseminaarissa 4.4. Tampereella. Ohjelman ja ilmoittautumislinkin löydät hankkeen www-sivuilta: www.hamk.fi/nopsa
Tervetuloa mukaan!

PS. Kielten opettajat kokoontuvat Tampereelle jo edellisenä päivänä 3.4. omaan levittämisseminaariinsa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti